DMNDZ ta LIFE

MINÄ  x  TONI  x  MATKAT  x  VALOKUVAUS  x  YHTEISTYÖ

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

SADEPÄIVÄN ILO

Akulla oli lainassa Canonin 70-200 ja se on hehkuttanut kyseistä linssiä varmaan vuoden ajan jo. Mä en oo koskaan oikein lämmenny pitkille putkille vaan mitä laajempi sen kivempi. Pakko kuitenkin myöntää pienen testailun jälkeen, että on toi kyllä aika kiva lasi. Sovittiin kameratreffit ja tarkoitus oli kuvata jotain siistiä, mutta Suomen kesän antaessaan parastaan kuvailut menivät todellakin ihan vain testailuksi ja lopulta liikkuvasta autosta ohikulkijoiden salakuvaamiseen. Aku ajoi ja mä koitin saada kuvia kaikista ihmisistä keiden ohi ajeltiin ja naurettiin katketaksemme. Miten voi olla niin hauskaa salakuvata ihmisiä? Päätettiin että homma on pakko toteuttaa uudestaan paremmalla kelillä. Tässä kuitenkin nämä parit hassut testit ilman niitä autosta otettuja salakuvia. 

x_UVA8978 x_UVA8990 x1Q9C9012 X_UVA8982 x1Q9C9023 x_UVA8991 x_UVA8958 x1Q9C9020 x_UVA8975

4 kommenttia :

 1. Kun kattoo näitä sun kuvia nii tekee itekki mieli opetella käyttää sitä kameraa vähän paremmin :D Nää on kyllä ihan huippuja! Ja vaikka tavallaan en ees fiilistele samoja asioita ku sä niin sun blogia on oikeesti ilo kattoo ja lukee! :) Vaikutat myös hirmu mukavalta ja hauskalta. :) Ei mulla muuta, keep up the good work ja pusuja Tonille koska oon ihan rakastunu siihen :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)) Sehän on parasta että vaikka ei tykkäiskään samoista jutuista niin saa jotain irti, todella kiva kuulla! Pusut välitetään Tonille ihan kohta kun pääsen kotiin!

   Poista
 2. Kauhee järkäle toi kamera. Mulla on vain vähän alle kilon painoinen bridge-kamera zoomilla ja oon jo siihen ihan kyllästynyt liian ison koon ja painon takia. Jotenkin hidasta ja jähmeää sen kanssa kuvaaminen, mikä ei oo kivaa kun kuvaajakin on hidas ihminen muutenkin. Painon takia kaikki vähän pidemmät valotusajat tärähtää, koska en jaksa pidellä kameraa niin paikallaan. Kun tullaan lähemmäs sekunnin aikaa, niin äääh...Oletkos muuten huomannut, kuinka pitkä aika on yksi sekunti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kukin kuvaa miten tykkää, musta tuo iso koko taas tuo vakautta kun on hieman painavampi. Eikä pitkiä valotusaikoja kuulu kuvata käsivaralla :D Voihan se olla että sulla on sun omiin tarpeisiin täysin vääränlainen kamera, koska kyllä kuvaamisen tulee olla mukavaa eikä vaivalloista :)

   Poista

Suvi/Helsinki/26v

Canon EOS 650D
+ Canon EF 50mm f/1.8
+ Canon EF 20/2.8
+ Canon EF 40/2.8
+ Sigma 10-20/3.5
+ Sigma 30/1.4
+ Sigma 18-200/3.5
+ Samyang 8mm f/3.5 (fisu)

Arkisto

 • ▼  2013 (169)
  • ▼  heinäkuu (13)

Lukijat